Winters Sneeuwlandschap in Zoeterwoude

van Martijn van der Nat

- Werkcode: 69 336

Martijn van der Nat over Winters Sneeuwlandschap in Zoeterwoude

Een koude winterochtend in Nederland. De temperatuur is al een tijdje beneden vriespunt en in de nacht heeft het hevig gesneeuwd. Het is stil in het land, de sneeuw dempt alle geluiden. Tot aan mijn knieën in de sneeuw wacht ik op de zonsopkomst. Met de belofte van warmte erbij. De grondmist en de dikke sneeuwlaag zorgen voor een on-Nederlands landschap. In de verte probeert de zon haar stralen door de dikke grondmist heen te prikken.
Winters Sneeuwlandschap in Zoeterwoude vind je in de categorieën Abstract, Boerderij, Fotografie, Landschappen, Minimalisme, Mist, Nederland, Noordpool, Polderlandschap, Slaapkamer, Sloot (watergang), Sneeuw, Vriespunt, Weiland, Winter, Zoeterwoude, Zonsopkomst, vrieskou en weiß.
Martijn van der Nat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn van der Nat

Naast mijn werk als grafisch vormgever fotografeer ik graag. Meestal landschappen & architectuur/stadsbeelden, veelal in en rondom Leiden. Mijn werk kenmerkt zich door minimalisme, kleurgebruik, compositie en sterke voorkeur voor dramatisch licht.

Alle werken van Martijn van der Nat


Waarom je kiest voor Winters Sneeuwlandschap in Zoeterwoude als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Winters Sneeuwlandschap in Zoeterwoude van Martijn van der Nat

Koop de foto Winters Sneeuwlandschap in Zoeterwoude van Martijn van der Nat op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 69 336
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.