Witte Bosanemonen van Ellen Driesse

Werkcode: 442 780 Kopieer de werkcode

Ellen Driesse profielfoto De bosanemoontjes zijn één van de eerste lentebloeiers, tussen maart en mei steken ze al uit, bedekken de bodem dan met hun lieftallige bloempjes. Deze gefotografeerd in het Hallerbos bij Brussel met de Helios Vintage lens.

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Driesse

Ellen Driesse-Pladdet, geboren en getogen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen dichtbij strand en duin, opgegroeid midden in de natuur van het Zeeuwse land. Een natuurmens die geniet van alles wat moedertje natuur ons biedt en respectvol er mee omgaat.
Ik fotografeer al sinds ik een camera vast kon houden, eerst analoog, nu ongeveer de laatste 25 jaar digitaal, wat mijn passie voor de fotografie alleen maar versterkt heeft.
Ik trek er vaak op uit, voor dag en dauw, wanneer het licht op z’n mooist is kun je mij vinden in de natuur om sfeerbeelden te vangen.
De stilte en de rust spreken me enorm aan wat vaak terug te vinden is in mijn werk.
Mijn belangstelling in de fotografie is bijzonder breed, ook architectuur spreekt me erg aan, het puzzelen met lijnen en vlakken.
Maar ook hier probeert ik rust in mijn beelden te houden evenals in alle andere categorieën.
Je zou de stijl van mijn werk in enkele steekwoorden kunnen samenvatten, rust, sfeer, strak, in balans en ingetogen...Op mijn website https://www.photophila.nl en op https://www.facebook.com/ellen.driessepladdet kunt u mijn uitgebreide collectie bekijken. Mocht daar juist de foto tussen staan die u graag aan de muur zou hebben kan dat voor u geregeld worden. Stuur een berichtje naar e.pladdet@zeelandnet.nl en geef uw voorkeur aan, dan wordt deze zo snel mogelijk in de webshop gezet voor u. Iedereen hartelijk dank voor uw aankoop en ik hoop dat u geniet van mijn werk..!

Meer weten over Ellen Driesse?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Thomas
Nederland
5 / 5

Een verrijking voor het huis
Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Erwin & Angelique
Nederland
5 / 5

Top resultaat
Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Christa Van der Wielen
Nederland
5 / 5

Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Cora Verwoerd -Meijer
Nederland
5 / 5

heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
Maria
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Joke
Nederland
5 / 5

Uitstekende service. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Peter Smeets
Nederland
4.5 / 5

Leuke print en super snelle levering. TOP!
Super snelle levering met dank aan jullie klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Tineke
Nederland
5 / 5

geweldig
contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
M.
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Robbert Moree
Nederland
4 / 5

Plezierige ervaring, prima kwaliteit en fijn bestelproces.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit bloemen kunstwerk Witte Bosanemonen van Ellen Driesse op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden