Wouwse plantage in de winter

Wouwse plantage in de winter van Teuni's Dreams of Reality

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 40181

Wouwse plantage in de winter van Teuni's Dreams of Reality

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een prachtige beukenlaan, gelegen op de Wouwse Plantage, in de winter. Het bruinrode blad dat pas in het voorjaar eraf valt geeft kleur aan de winterse omgeving. De zon accentueert de lichtinval op de groene stammen en geeft een sprookjesachtige sfeer op de achtergrond. Om de sfeer af te maken heb ik er herten aan toegevoegd en een roodborstje op de voorgrond geplaatst.

Over Teuni's Dreams of Reality

Ik ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Daarnaast maak ik digitale fantasiebeelden door meerdere opnames te combineren met behulp van beeldbewerkingssoftware. Op mijn website https://www.teunistuin.net én https://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.

Alle werken