Zalmschouwjacht Welmoed op het wad tussen Ameland en Schier

Zalmschouwjacht Welmoed op het wad tussen Ameland en Schier van Steven Boelaars

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zalmschouwjacht Welmoed op het wad tussen Ameland en Schier

van Steven Boelaars

Zalmschouwjacht Welmoed op het wad tussen Ameland en Schier van Steven Boelaars

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 13298

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 126 gratis verzending!

Omschrijving

Prachtige hollands plaatje met mooie wolkenlucht en oudhollandse scheepjes

Dit werk wordt aangeboden door Steven Boelaars

Steven Boelaars profielfotoAls fotograaf heb ik een sterke voorkeur voor analoge fotografie en pinhole fotografie in het bijzonder. Het vastleggen van beelden op film is iedere keer weer een avontuur en dwingt zorgvuldigheid af tijdens het fotograferen. Slow down! Maar met name de authentieke, natuurlijke en zachte uitstraling van beelden op film, die de ambiance versterken, geeft voor mij de doorslag. Prachtig de onregelmatigheid van fijne of grove korrel waaruit het beeld is opgemaakt. En Pinhole fotografie op film, met zijn natuurlijke onscherpte en prachtige breking van felle lichtbronnen in het beeld, voegt daar schilderachtige effecten aan toe. Niet te evenaren met digitaal beeld, dat blijft iets kunstmatigs hebben... Echter digitaal heeft ook zijn voordelen en gebruik ik dan ook met regelmaat. Met prachtige resultaten.

Mijn artistieke doel is om afbeeldingen te creëren van de sfeer en de schoonheid van de wereld en de personen die ik om me heen zie en voel. Meestal bereik ik dat niet alleen door het vastleggen van het beeld met een fotografisch medium, zowel digitaal als analoog. Ook gebruik ik diverse digitale technieken (en soms ook analoog) om de sfeer en de schoonheid van mijn onderwerpen en scènes te versterken en te verhogen om mijn visie te uiten.

Alle werken