Zalmschouwjacht Welmoed op het wad tussen Ameland en Schier

van Steven Boelaars

- Werkcode: 13 298

Steven Boelaars over Zalmschouwjacht Welmoed op het wad tussen Ameland en Schier

Prachtige hollands plaatje met mooie wolkenlucht en oudhollandse scheepjes
Zalmschouwjacht Welmoed op het wad tussen Ameland en Schier vind je in de categorieën Fotografie, Nederland, Platbodem, Sailing yacht, Waddeneilanden en waddenzee, Watersport, Wolken en yaghting.
Steven Boelaars profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Steven Boelaars

Als fotograaf heb ik een sterke voorkeur voor analoge fotografie en pinhole fotografie in het bijzonder. Het vastleggen van beelden op film is iedere keer weer een avontuur en dwingt zorgvuldigheid af tijdens het fotograferen. Slow down! Maar met name de authentieke, natuurlijke en zachte uitstraling van beelden op film, die de ambiance versterken, geeft voor mij de doorslag. Prachtig de onregelmatigheid van fijne of grove korrel waaruit het beeld is opgemaakt. En Pinhole fotografie op film, met zijn natuurlijke onscherpte en prachtige breking van felle lichtbronnen in het beeld, voegt daar schilderachtige effecten aan toe. Niet te evenaren met digitaal beeld, dat blijft iets kunstmatigs hebben... Echter digitaal heeft ook zijn voordelen en gebruik ik dan ook met regelmaat. Met prachtige resultaten.

Mijn artistieke doel is om afbeeldingen te creëren van de sfeer en de schoonheid van de wereld en de personen die ik om me heen zie en voel. Meestal bereik ik dat niet alleen door het vastleggen van het beeld met een fotografisch medium, zowel digitaal als analoog. Ook gebruik ik diverse digitale technieken (en soms ook analoog) om de sfeer en de schoonheid van mijn onderwerpen en scènes te versterken en te verhogen om mijn visie te uiten.

Alle werken van Steven Boelaars


Waarom je kiest voor Zalmschouwjacht Welmoed op het wad tussen Ameland en Schier als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zalmschouwjacht Welmoed op het wad tussen Ameland en Schier van Steven Boelaars

Koop de foto Zalmschouwjacht Welmoed op het wad tussen Ameland en Schier van Steven Boelaars op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 13 298
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
204,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden