Zeearend (Haliaeetus albicilla) jaagt over het water met uitgestoken klauwen

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 355 420

Sjoerd van der Wal over Zeearend (Haliaeetus albicilla) jaagt over het water met uitgestoken klauwen

Zeearend (Haliaeetus albicilla) jaagt over het water met uitgestoken klauwen in een Fjord bij Vesteralen in Noordelijk Noorwegen tijdens een zonnige winter dag.
Zeearend (Haliaeetus albicilla) jaagt over het water met uitgestoken klauwen vind je in de categorieën Dieren, Fotografie, Jacht (activiteit), Lofoten, Natuur en Weer, Noorwegen, Oceanen en zeeën, Roofvogels, Scandinavië, Talons of the Eagle, Vogels, Zeearenden en white tailed eagle.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zeearend (Haliaeetus albicilla) jaagt over het water met uitgestoken klauwen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zeearend (Haliaeetus albicilla) jaagt over het water met uitgestoken klauwen van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Zeearend (Haliaeetus albicilla) jaagt over het water met uitgestoken klauwen van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 355 420
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden