Zicht op de Hanzestad Kampen van bovenaf in de avond

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 334 524

Sjoerd van der Wal over Zicht op de Hanzestad Kampen van bovenaf in de avond

Zicht op de Oudestraat winkelstraat van Kampen aan de rivier de IJssel in Overijssel, Nederland. De lichten van de winkelstraat Oudestraat leiden naar de verlichte kerk Bovenkerk op de achtergrond.
Zicht op de Hanzestad Kampen van bovenaf in de avond vind je in de categorieën Avond, Blauw, Bovenkerk (Zuid-Holland), Fotografie, Hanze, High Angle View, IJssel, IJsseldelta, Kampen (stad), Overijssel, Steden en nieuwe toren.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zicht op de Hanzestad Kampen van bovenaf in de avond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zicht op de Hanzestad Kampen van bovenaf in de avond van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Zicht op de Hanzestad Kampen van bovenaf in de avond van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 524
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden