Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 6 uur geldig!

Zomerse zonsondergang in de bergen

van Karla Leeftink

- Werkcode: 871 437

Karla Leeftink over Zomerse zonsondergang in de bergen

Tijdens een huttentocht worden we getracteerd op een mooie zonsondergang bij de Wormser Hütte. Het laatste zonlicht schijnt door de mist, die tussen de bergen hangt in het dal van het Oostenrijkse Montafon.
De bloemetjes op de bergtop worden net nog beschenen voor de zon achter een bergrug zal verdwijnen.
Zomerse zonsondergang in de bergen vind je in de categorieën Bergen, Fotografie, Gelaagdheid, Mist, Montafon, Oostenrijk, Recreatie, Wormser Hütte, Zomer, Zomervakantie, Zon en Zonsondergang.
Karla Leeftink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink fotografeert het liefst in de rust en stilte van vroege ochtenden met een vleugje mysterieuze mist. Het Drentsche-Aa gebied en het Reestdal zijn daarbij ideaal met de veelvuldig voorkomende witte wieven. Ook houdt ze van weidse Wadden landschappen en ruige Noorse fjorden landschappen. Staand onder de sterrenhemel is ze in haar element en onder de indruk de schepping. In een bevroren plas en op knoesten van bomen ziet ze spontaan abstracte kunstwerken voor zich.

Bij haar natuurpresentaties deelt ze enthousiast haar natuurbelevenissen en laat anderen zo door middel van haar foto- en videomateriaal meegenieten. Ze heeft een kaartenlijn opgezet met inmiddels ongeveer honderd kaarten, waarin ze eigen fotomateriaal heeft verwerkt. Ze levert foto’s aan tijdschriften en is auteur van het boek “Reeën het jaar rond “. (uitgekomen in 2018)

Alle werken van Karla Leeftink


Meer weten over Karla Leeftink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zomerse zonsondergang in de bergen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zomerse zonsondergang in de bergen van Karla Leeftink

Koop de foto Zomerse zonsondergang in de bergen van Karla Leeftink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 871 437

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-100,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.