Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 10 uur geldig!

Zon in huis zonnebloemen

van Susan Hol

- Werkcode: 804 873

Susan Hol over Zon in huis zonnebloemen

Een zakje zonnebloemzaad lag al vele jaren in een la, te wachten op een goed moment om te zaaien. Zomer 2020 was het eindelijk zover. Spannend, want zouden ze nog op tijd, voor het winterseizoen, gaan bloeien? Dat deden ze! Mooie kleine zonnebloemen kleurden met vrolijk geel het late najaar. Toen het ging vriezen haalde ik de laatste bloemen (in hun kleine potjes) naar binnen. Tot slot gingen schikte ik ze in mijn gele vaas. Het was een rommeltje en ik genoot daar enorm van. Het deed me denken aan schilderijen van Van Gogh. Natuurlijk moest ik foto's maken (veel!). En natuurlijk moest ik het daarna digitaal bewerken. Et voilà, een beeld dat gemaakt lijkt met kleurpotloden, en daarin zijn drie zonnebloemen uiterst scherp gelaten, met heldere kleuren.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Zon in huis zonnebloemen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zon in huis zonnebloemen van Susan Hol

Koop dit digital art werk Zon in huis zonnebloemen van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 804 873

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107,-97,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.