Zon staat hoog bij strand van Zoutelande

Zon staat hoog bij strand van Zoutelande van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73747

Zon staat hoog bij strand van Zoutelande van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Het was inmiddels tegen het middag uur en de zon stond hoog bij het strand van Zoutelande,Zeeland (NL). Veel vrachtschepen hadden gedurende de ochtend de kustlijn gepasseerd en er leek even een moment van stilte en rust, geen scheepvaart waar te nemen. Het enige dat hoorbaar was waren de zee en de meeuwen, een heerlijk rust momentje. Het enige teken van activiteit waren de voetsporen op de voorgrond in het natte zand, die lieten zien dat er recent iemand over dit stuk strand had gelopen nadat de vloedperiode had plaats gemaakt voor de eb cyclus. Weldra zou de scheepvaart weer op volle toeren draaien, mooi rust momentje aan de kust van Zoutelande.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken