Zon zomer genieten

Zon zomer genieten van Monique Visser

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Zon zomer genieten

van Monique Visser

Zon zomer genieten van Monique Visser

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 770175
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

"Everything has beauty, but not everyone sees it."
- Confucius

Grote veranderingen beginnen met kleine ideeën. Als mijn foto’s leiden naar meer bewustwording van de kwetsbaarheid van onze prachtige natuur, dan is dat mijn ultieme applaus.
Ik fotografeer al van jongs af aan maar zelfs nu ik veel ouder ben zie ik nog elke dag nieuwe aspecten van de natuur. De details zijn zo mooi dat ik die wil vastleggen. Mijn idee/doel is om mensen de schoonheid van de natuur met al zijn diversiteit te laten zien zodat ze ook in verwondering raken van wat de natuur allemaal te bieden heeft. Bijvoorbeeld tijdens een autorit, fietstocht of gewoon wandelend. Het is er wel altijd maar je moet het net even zien. Je oog moet er even op vallen zeg maar en dan zie je zelf ook steeds meer.
Dat proces gaat makkelijker als je een foto hebt gezien van iemand die dat zoekt, vastlegt op beeld en deelt. Door het te zien ga je het (van)zelf ook zien en ga je je misschien ook storen aan de vervuiling die steeds meer zichtbaar is. Je raapt eens iets op en gooit het even in een vuilnisbak in plaats van dat je doorloopt.
Als je een insect van dichtbij bekijkt zie je hoe fantastisch de natuur in elkaar zit. Ik hoor vaak dat mijn foto’s van insecten en andere kleine diertjes mensen op een andere manier naar ze laat kijken. Ze vertellen dat ze die enge spin nu met een potje buiten de deur zetten of buiten met een bezem naar een andere plek verplaatsen. Alles is beter dan dood maken!

Dit werk wordt aangeboden door Monique Visser

Monique Visser profielfotoHi, I'm Monique! I really enjoy taking nature photos.
Big changes start with small ideas. If my photos lead to more awareness of the fragility of our beautiful nature, then that is my ultimate applause. In the Netherlands we have four seasons so there is always a new challenge. I hope you will enjoy my photos as much as I do. Lots of fun!

Hallo, ik ben Monique! Ik geniet ontzettend van het maken van natuurfoto's.
Grote veranderingen beginnen met kleine ideeën. Als mijn foto’s leiden naar meer bewustwording van de kwetsbaarheid van onze prachtige natuur, dan is dat mijn ultieme applaus. In Nederland hebben we vier seizoenen dus er is altijd weer een nieuwe uitdaging. Ik hoop dat jullie net als ik, veel van mijn foto's zullen genieten. Heel veel plezier!

Alle werken