Zonder Theo's hulp

van Ruud van Koningsbrugge

- Werkcode: 792 332

Ruud van Koningsbrugge over Zonder Theo's hulp

Wanneer Theo zijn broer niet geholpen had, zou Vincent geen verf hebben kunnen betalen. Misschien hadden de zonnebloemen er dan zo uit gezien. Samengesteld uit verpakkingskarton
Zonder Theo's hulp vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Collage, Frankrijk, Geel, Hergebruik, Illustraties, Karton, Vincent van Gogh, Vincent (voornaam), Zomer en Zonnebloemen.
Ruud van Koningsbrugge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud van Koningsbrugge

Verpakkingen worden met zeer veel zorg bedrukt met aansprekende kleuren en voorstellingen en direct weggegooid. Deze rijkdom krijgt een tweede leven door de toepassing in de afbeeldingen van Ruud van Koningsbrugge. De gebruikte collagetechniek negeert allerlei teksten maar gebruikt de bestaande bedrukking volledig als kleurvlak. Een deel van de werkstukken is digitaal opgebouwd, het andere deel is ambachtelijk knip, scheur- en plakwerk.
Ruud is een gepensioneerd leerkracht en een gepassioneerd hergebruiker van diverse afvalmaterialen. Meer op zijn website ruudvankoningsbrugge.nl. Zijn werk is ook te vinden onder de naam Packeredo, een verbastering van Packet-redo.

Alle werken van Ruud van Koningsbrugge


Waarom je kiest voor Zonder Theo's hulp op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonder Theo's hulp van Ruud van Koningsbrugge

Koop de illustratie Zonder Theo's hulp van Ruud van Koningsbrugge op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 792 332
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.