Zonnebloemen en het Rijksmuseum in Amsterdam

van Don Fonzarelli

- Werkcode: 164 227

Don Fonzarelli over Zonnebloemen en het Rijksmuseum in Amsterdam

Ter ere van de opening van de nieuwe entree van het van Gogh museum, werden er 125.000 zonnebloemen op het Museumplein gezet. Op de openingsdag stormde en regende het de hele dag .......
Zonnebloemen en het Rijksmuseum in Amsterdam vind je in de categorieën Amsterdam, Contemporary, Fotografie, Regen, Rijksmuseum Amsterdam, Urban / Street en Van Gogh Museum.
Don Fonzarelli profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Don Fonzarelli

Don Fonzarelli is een in Amsterdam geboren en getogen fotograaf en musicus.
Zijn werk behelst stadsgezichten, architectuur-, portret-, concert-, reportage-, candid- naakt- en fine art-fotografie.
De fotografie kenmerkt zich door hoge contrasten en scherpe lijnen, die zeker wat zijn stadsgezichten en architectuurfotografie betreft een pure en serene uitstraling geeft.
Op verzoek maakt hij een foto van bijvoorbeeld uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet et cetera Dat is een geweldig cadeau voor uzelf of een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris noem maar op. Een prachtige aanwinst voor ieder interieur; in de woon- of slaapkamer, op kantoor in de etalage van uw winkel et cetera.
Ook voor een portret, reportage of anderszins kunt u contact met hem opnemen.
VPublicaties en opdrachten voor: Anouk van Nes, Joe Satriani, Stuart Hamm, Jeff Campitelli, het Parool, Yamaha Music Co., Gerrie vd Kleij, Mylou Frencken, hotel Mr Jordaan, Carl Verheyen, John Mader, VT Wonen, Music Maker, Interface, Dave Marotta, AT5, Marco Minnemann, Mike, Keneally, Bryan Beller, Mirthe Bron en vele anderen.
Contact via don@donfonzarelli.com

Alle werken van Don Fonzarelli


Meer weten over Don Fonzarelli?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zonnebloemen en het Rijksmuseum in Amsterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonnebloemen en het Rijksmuseum in Amsterdam van Don Fonzarelli

Koop de foto Zonnebloemen en het Rijksmuseum in Amsterdam van Don Fonzarelli op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 164 227
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
260,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden