Zonnestralen boven de heide

van Bart Verbrugge

- Werkcode: 214186

Bart Verbrugge over Zonnestralen boven de heide

Na een bewolkte dag trokken de wolken open en liet de zon zich eindelijk zien boven de heide in Hilversum. de laatste zonnestralen raakte bereikte nog net de bodem van moeder aarde. De kleuren van de bloeiende heide, het gras en de lucht werd nog intenser.
Zonnestralen boven de heide vind je in de categorieën Bossen, Fotografie, Heide, Hilversum, Kleur collecties, Kracht, Nederland, Paars, Schoonheid, Zon, Zonsondergang en krachtig.
Bart Verbrugge profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart Verbrugge

Bart Verbrugge is sinds 2014 professioneel fotograaf. De rode draad in zijn werk is minimalisme. Minder is meer. Tevens zijn kleuren in zijn foto's belangrijk, want kleur geeft altijd prachtig de sfeer en emoties van een moment weer.

Geboren in 1971 in Amstelveen kreeg hij al op jonge leeftijd de beginselen van fotografie bijgebracht door zijn vader. Die heeft hem o.a. geleerd hoe te kijken naar de natuur en om mooie composities te herkennen. Iets wat essentieel onderdeel van fotografie is.

Het mooie van fotografie is dat er oneindige mogelijkheden zijn. Zolang hij het einde niet gevonden heb blijf hij creëren.

Alle werken van Bart Verbrugge


Waarom je kiest voor Zonnestralen boven de heide op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonnestralen boven de heide van Bart Verbrugge

Koop de foto Zonnestralen boven de heide van Bart Verbrugge op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 214186
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
125 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.