Zonsverduistering 21-8-2017

Zonsverduistering 21-8-2017 van Bart Verbrugge

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsverduistering 21-8-2017 van Bart Verbrugge

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 306737
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
104 gratis verzending!

Omschrijving

Speciaal naar de VS gereisd om o.a. deze foto te maken. Foto is genomen in de staat Oregon. De weersomstandigheden waren perfect om dit zeer indrukwekkende natuurverschijnsel te kunnen zien.

Over Bart Verbrugge

Bart Verbrugge profielfoto'De rode draad in mijn werken is minimalisme. Minder is meer. Tevens zijn kleuren in mijn foto's belangrijk. Kleur geeft altijd prachtig de sfeer en emoties van een moment weer.'
Geboren in 1971 in Amstelveen kreeg ik al op jonge leeftijd de beginselen van fotografie bijgebracht door mijn vader. Hij heeft mij o.a. geleerd hoe te kijken naar de natuur en om mooie composities te herkennen. Na een studie marketing ben ik lang werkzaam geweest in dat vakgebied, maar in 2014 heb ik de overstap naar fotografie gemaakt. In het dagelijks leven ben ik o.a. werkzaam als freelance in- en exterieur fotograaf. In mijn vrije tijd trek ik erop uit met mijn camera om me dan te uit te leven met landschap en stadsfotografie. De rode draad in mijn werken is minimalisme. Minder is meer. Tevens zijn kleuren in mijn foto's belangrijk. Kleur geeft altijd prachtig de sfeer en emoties van een moment weer. Het mooie van fotografie is dat er oneindige mogelijkheden zijn. Zolang ik het einde niet gevonden heb blijf ik creëren.

Alle werken