Zonsondergang boven Lake Taupo, Nieuw-Zeeland

van Martijn Smeets

- Werkcode: 220 881

Martijn Smeets over Zonsondergang boven Lake Taupo, Nieuw-Zeeland

Een prachtige dieporanje zonsondergang bij het meer van Taupo, op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Lake Taupo is het resultaat van vulkanische activiteit: het is eigenlijk een ondergelopen caldera van een vulkaan. Op de achtergrond zijn de bergen van het Tongariro Nationaal Park te zien.
Zonsondergang boven Lake Taupo, Nieuw-Zeeland vind je in de categorieën Contemporary, Fotografie, Hemel, Landschappen, Meren, Mount Tongariro, Nieuw Zeeland, Oranje, Panoramafotografie, Taupo en Zonsondergang.
Martijn Smeets profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn Smeets

In mijn vrij werk combineer ik mijn passie voor reizen met mijn grote liefde fotografie. Landschappen en natuur beslaan het grootste deel van de hier aangeboden werken, van de winterlandschappen van Noorwegen tot de tropische jungles van Costa Rica. En, niet te vergeten, foto's van mijn stad: Rotterdam.

Alle werken van Martijn Smeets


Waarom je kiest voor Zonsondergang boven Lake Taupo, Nieuw-Zeeland als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsondergang boven Lake Taupo, Nieuw-Zeeland van Martijn Smeets

Koop de foto Zonsondergang boven Lake Taupo, Nieuw-Zeeland van Martijn Smeets op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 220 881
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
188,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden