Zonsondergang boven het veen

Zonsondergang boven het veen van Karla Leeftink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang boven het veen van Karla Leeftink

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 167182

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 91 gratis verzending!

Omschrijving

Op een mooie septemberdag breng ik een bezoek aan een prachtig veengebied in Nederland. Het gaat om het Fochteloërveen, op de grens van Drenthe en Friesland. Het is een natuurgebied met de status Natura 2000. Een ree springt weg achter een struik; de kraanvogels laten zich niet horen en zien. Als het gouden uur nadert, zoek ik een geschikte locatie aan het veen. Wat een heerlijke nazomeravond. De zon gaat bijna onder en ik zet snel de camera klaar. Ik heb een 4 stops verloopfilter met hard verloop nodig om overbelichting in de lucht te voorkomen. Fel schijnt het laatste zonlicht in mijn ogen. De grassen lichten mooi op in het veen. In de verte hoor ik de ganzen al dichterbij komen boven het moeras. De zon weerkaatst in het water. De wolken krijgen kleur en zorgen voor dynamiek in het beeld.. Heerlijk, deze rust, deze kleuren, dit licht.

Dit werk wordt aangeboden door Karla Leeftink

Karla Leeftink profielfotoVanuit mijn woonplaats Assen houd ik mij bezig met natuurfotografie. De gebieden van de Drentsche Aa zijn erg geliefd bij mij op de momenten van de dag waarop het licht het mooist is. Landschapsfotografie, nachtfotografie en het fotograferen van dieren horen bij mijn voorkeuren. In 2018 is mijn boek 'Reeën het jaar rond' uitgekomen.

Alle werken