Abstrakt Art over Zonsopgang

Zonsopgang - abstract minimalisme. Digitale kunstwerken en illustraties. Natuurlandschappen en abstracte werken. Jacob is een fervent reiziger en staat bekend om zijn expressieve veelzijdigheid. Gedurende zijn succesvolle carrière heeft de kunstenaar zich onderscheiden door de hoge mate van multidisciplinaire professionaliteit in zijn creatieve onderzoek.

Na een reis naar Japan was hij gefascineerd door de Japanse cultuur. Hij heeft een verfijnde serie kunstwerken geproduceerd waarin hij de spiritualiteit en fenomenologie van het land van de rijzende zon uitgebreid verkent. De serie, die wordt gekenmerkt door het gebruik van verschillende media, is een reprise van Jacob's tijd in Japan en toont een verfijnde taal gebaseerd op speciale middelen die herinneren aan de Zen-kalligrafie, het delicate chormatisme van de Japanse houtsnijwerken en de zwevende sferen die typisch zijn voor de Kanoschool.
Abstrakt Art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Abstrakt Art

Kunst maakt van je kamer een thuis!

Ik ben een meermaals bekroonde artiest en interieur ontwerper. Mijn originele schilderijen en foto's zijn getoond in solo- en groepstentoonstellingen over de hele wereld en ik heb het genoegen gehad om met veel internationale kunstenaars samen te werken.

"Oneindige mogelijkheden! Ingekapseld daarin zweeft de kern van oneindige waarheid. Die momenten die vloeien en heel snel verdwijnen. Zonder reflectie, zonder angst om te falen. Zonder wat de mensen zouden denken
Over manifestatie, creatie. Het moment. Leven met het besef dat ik absoluut alles heb gedaan om mijn ware pad te bewandelen, om mijn passie te manifesteren. Laat je kanten zien, laat je passie zien, altijd."

De kunstwerken van Jacob von Sternberg worden wereldwijd gekocht door verzamelaars en kunstbeleggers. Hij publiceerde onder meer in Vogue Duitsland en The Amplector Magazine. Mentorschap Prof. Luigi Colani. 2014 Samenwerking met de Amerikaanse legende Tony Ward, die met een fotoproductie en twee portretten van Jacob een eerbetoon bracht aan het werk van von Sternberg.

Neem direct contact met mij op als u geïnteresseerd bent in het verkopen van mijn werk in uw kunstgalerie of winkel, of het gebruiken van mijn werk in een TV- of filmsetontwerp. De inhoud mag op geen enkele manier gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming van Jacob Von Sternberg JVS.

Dank u voor uw bezoek!

Alle werken van Abstrakt Art


Klantbeoordelingen van Zonsopgang 5 / 5 (1 beoordeling)

Lobke
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Super mooie kunst voor betaalbare prijs
Leuk dat je zelf een keuze kan maken in wat voor kunst je wil en ook welk formaat. Daardoor wordt het echt een uniek kunstwerk in je huis. Wij zijn er superblij mee.


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Zonsopgang als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zonsopgang van Abstrakt Art

Koop de illustratie Zonsopgang van Abstrakt Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 692 156
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
151,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden