het rozenhuis

het rozenhuis van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 42373

het rozenhuis van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 1 dag en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De foto is genomen in Corbigny, een klein plattelandsstadje in het department Nievre, Bourgondie.
Een heel oud huis met prachtige roze rozen aan de vervallen witte gevel en de deur.
Toen ik dichterbij kwam om de bloemen in close up te fotograferen kwam de vrouw des huizes naar buiten en we begonnen een gesprek over de rozen die ik thuis in de tuin ook had en waarvan ik de bloei moest missen omdat we met vakantie waren. Ze was apetrots dat ik deze zo mooi vond en ze riep haar echtgenoot, die kwam naar buiten met een schaar en ik kreeg een bosje rozen mee !! Wie nu ooit nog durft te zeggen dat er in Frankrijk geen vriendelijke mensen wonen krijgt het echt met mij aan de stok!!

Over Yvonne Blokland

" It makes me happy to create memories " Leuk dat je deze pagina bezoekt. Onze vakanties brengen we veelal door in Frankrijk: zee, bergen, meren, steden, dorpen allemaal even mooi en fotogeniek. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde stijl. Ik vind alles mooi van macro tot groothoek. Van bloemen tot weide landschappen. Ik hoop een afwisselende collectie in mijn shop neer te zetten. Ik woon in de Allblasserwaard waar ik vaak rondtoer om de mooie plekjes die dit gebied heeft vast te leggen. Molens, slootjes, koeien, schapen, prachtige vergezichten etc. Voor deze wanddecoraties klik je even door naar http://www.werkaandemuur.nl/index/131/nl/De-Alblasserwaard/works/23834 Vind je het leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan eens op mijn website http://www.photo-yvonne.com/ . Op http://acard4every1.sendasmile.com/ vind je een ruime sortering wenskaarten die uiteraard allemaal door mij zelf ontworpen zijn of gemaakt van één van mijn foto's . Als je altijd op de hoogte wil blijven van nieuw werk, aanbiedingen etc. volg mij dan op facebook !

Alle werken