lach je hardste lach

van Helma van der Zwan

- Werkcode: 189 723

Helma van der Zwan over lach je hardste lach

Iedereen lacht graag, de ene lacht meer de ander lacht minder. Niet iedereen heeft dezelfde zaken waarom hij of zij moet lachen, vandaar dat iedereen zijn " eigen" humor heeft en dat is maar goed ook. Maar lachen is prettig en doen we graag en dat heeft een reden. Totale ontspanning...dus Lach!!
lach je hardste lach vind je in de categorieën Art, Blauw, Contemporary, Expressie, Expressionisme, Geel, Heart, HeartFlow, Helma, Kleuren, Kunst, Oranje, Pen, Spiraal, Symbolisme, Tekeningen en Vrouw.
Helma van der Zwan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Helma van der Zwan

Het werk van Helma van der Zwan zit vol thematiek over herkenbare levenswijsheden. Haar werken bevatten een gevarieerdheid, zowel in beeld als in materialen, waarbij toch duidelijk haar hand te herkennen is.Het vrouw zijn, emoties, schoonheid, de hard- en zachtheid van het leven, komen met regelmaat terug in haar werken. Loslaten en het werk toch willen perfectioneren en beheersen met een verscheidenheid aan materialen, geven boeiende portretten en figuraties. Helma laat dualiteit in kleur, licht en materialen harmonisch op papier of doek terugkomen. Een explosie in gevoel weer te geven en met haar werken je hart te raken. Het is voor haar de weergave in het streven van eenheid en verbondenheid onder de mensen. Helma is geboren, op 24 juni 1959, in Den Haag.

Alle werken van Helma van der Zwan


Meer weten over Helma van der Zwan?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor lach je hardste lach op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

lach je hardste lach van Helma van der Zwan

Koop lach je hardste lach van Helma van der Zwan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 189 723
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden