little Guy

little Guy van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 455910

little Guy van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!
little Guy van Harry Stok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Eind februari 2019 is voor het gevoel haast lente, en overal steken deze kleine jongens en meiden hun kopjes boven het maaiveld uit in de poging om de nodige warmte op te vangen. Met een oude Chinon analoge 28 mm lens in combinatie met een macro tussenring op statief kon ik deze eenzame jongeling vastleggen.
Door te spelen met verschillende technieken als digitale penselen en olieverf spatels de achtergrond een eigen inbreng te geven is dit beeld uiteindelijk ontstaan.

Over Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Photoshop CC, Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Affinity Photo Designer.

Alle werken