mogelijkheid van een eiland

mogelijkheid van een eiland van joas wilzing

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 92644

mogelijkheid van een eiland van joas wilzing

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
90 gratis verzending!
mogelijkheid van een eiland van joas wilzing

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit eilandje ligt in de rivier de Waal ter hoogte van Gendt, grofweg tussen Nijmegen en Arnhem in de provincie Gelderland. Het rivierwater spoelt het zand van het eiland tussen de boomwortels weg, de bomen verliezen hierdoor hun houvast en vallen om. an beide zijden liggen omgevallen bomen, de bomen op het rechterdeel van het eiland zijn als scheefgezakt, uiteindelijk zullen alle bomen omgevallen zijn.
Het eiland ligt slechts een paar meter van de oever; je loopt er zo naar toe door het water. Maar kun je er op klimmen, er op staan, en wat heb je er te zoeken?

Over joas wilzing

joas wilzing profielfotoHoi, Leuk dat je mijn winkel bij werk aan de muur bekijkt!Ik heb het geluk om vlakbij een aantal prachtige natuurgebieden te wonen: de Veluwezoom, Posbank, De Gelderse Poort, de Klompenwaard waar Fort Pannerden in ligt, Meinerswijk. Ik ben daar dan ook geregeld te vinden.Maar natuurlijk kom ik ook op andere plekken, in Nederland en daar buiten.Op werkaandemuur vind u de mooiste foto's die ik maakte, om thuis of elders aan de muur te hangen. Ze zijn op allerlei materialen en formaten te bestellen. Als u vragen heeft, advies wil of een wens heeft: ik denk graag met u mee. Het makkelijkst ben ik te bereiken via joaswilzing@gmail.com.

Tijdens mijn omzwervingen door de natuur ontmoet ik dieren. Over sommige van deze ontmoetingen schrijf ik een kort verhaaltje. Je leest ze hier: http://joaswilzing.nl/category/ontmoetingen-met-dieren/

Ik wens u een fijne dag,Joas

Alle werken