olijven

olijven van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

olijven van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 223418
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
108 gratis verzending!

Omschrijving

De olijf is de vrucht van de olijfboom (Olea europaea), een boom van de olijffamilie (Oleaceae). Het geslacht Olea telt ongeveer 20 soorten met een groot verspreidingsgebied, voornamelijk in de Oude Wereld. De olijf zelf wordt gegeten en uit de pit en het vruchtvlees wordt olijfolie gewonnen. De olijf is traditioneel en ook vandaag de dag nog een van de belangrijkste landbouwproducten van onder andere de landen rond de Middellandse Zee.
Waarom is een olijf gezond? Mensen die veel olijfolie eten hebben over het algemeen een gezonder hart. Dit komt door de enkelvoudige onverzadigde vetzuren in olijven. Ook zijn olijven vrij van cholesterol.
Naast vitamine E, bevatten olijven ook vitamine D, vitamine B1 en B2. Olijven houden de botten en gewrichten gezond. Zo verkleinen olijven de kans op reumatische artritis en osteoporose.
bron: eerlijkereten.nl

Over Yvonne Blokland

Yvonne Blokland profielfoto" It makes me happy to create memories "
Even voorstellen, ik ben Yvonne en fotografie is mijn passie. Omdat ik na al die jaren fotograferen nog steeds niet kan kiezen wat ik het leukst vind binnen de fotografie heb ik maar besloten dat ik dat ook maar niet meer ga doen. Dat kiezen dan he? Fotograferen wel natuurlijk......... Dus je zult hier zeer uiteenlopend werk vinden. Leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan even op mijn website! (volgen op facebook kan natuurlijk ook) Mocht je iets kopen uit mijn shop : Dank en veel plezier ermee ! (en wat leuk als je even laat zien waar en hoe mijn werk is komen te hangen !!! )
Hartelijke groet !!

Alle werken