pelikaan

van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie

- Werkcode: 322 038

Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie over pelikaan

portret van een pelikaan
pelikaan vind je in de categorieën Amersfoort, Artiest, Dieren, Dierentuin, Digitale Kunst, Fotografie, Illustraties, Lichtval, Pelikanen, Portret, Vogels en Zwart-wit.
Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie

Ik ben Jiske Wijmans. Sinds een paar jaar heb ik mij vol overgave op de fotografie gestort.Ik kom uit een kunstenaarsgezin en voel mij dan ook als een vis in het water binnen de artistieke vrijheid die ik mijzelf geef.Ik geniet van de mogelijkheden die Photoshop schept en om dat te kunnen combineren met fotografie is een ware zegen.Ook vind ik zeer veel voldoening in mooie treffende portretten schieten van mens of dier, of beide.Ik heb een expositie serie @Bodyportrets waar ik de dynamisch naakte mens combineer met het krachtige water. Een sterk staaltje blootkunst was mijn bedoeling!En natuurlijk geniet ik ook enorm als ik met mijn camera buiten de studio in de natuur of op een trouwerij ben of waar dan ook waar ik de foto's mag schieten.Geen opdracht is mij te gek eigenlijk!

Alle werken van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie


Waarom je kiest voor pelikaan als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

pelikaan van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie

Koop de illustratie pelikaan van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 322 038
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden