portret van een hoogland koe

van Dorit Fuhg

- Werkcode: 330 948

Dorit Fuhg over portret van een hoogland koe

Portret van een Highland koe in Applecross, Schotland.
portret van een hoogland koe vind je in de categorieën Boerderijdieren, Die Kuh, Dieren, Fotografie, Highlander, Horns, Koeien, Portret, Schotland, Schotse Hooglanders, kuh en vtwonen beurs 2018.
Dorit Fuhg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dorit Fuhg

Dorit Fuhg werkt als freelance fotograaf in Dresden. Ze toonde haar werk op tentoonstellingen in Brighton, Toronto en Dresden. Haar foto's zijn gepubliceerd in prestigieuze internationale publicaties, zoals het bekende 1x.com Year Book.
Dorit werd in 1973 in Lauter/Erzgebirge geboren en bracht daar haar jeugd door. Na een verblijf in Schneeberg en Zwickau woonde ze in Zwitserland, Noorwegen en Engeland. Tijdens haar elf jaar in Groot-Brittannië reisde ze en fotografeerde ze Engeland, Wales en Schotland. Eind 2012 keerde ze terug naar Duitsland om zich volledig aan de fotografie te wijden. Op dit moment concentreert ze zich op het realiseren van vrije projecten.
In de loop der jaren heeft ze een eigen stijl ontwikkeld, die de schoonheid van de natuur of bijzondere lichtstemmingen benadrukt, maar ook surrealistische en documentaire aspecten integreert.
Als mede-oprichter van de Art-for-Cancer Group hielp ze vanaf 2008 een netwerk te creëren van kunstenaars die een deel van hun opbrengst schenken aan liefdadigheidsinstellingen op het gebied van kanker.
Eind 2014 verscheen haar fotoboek Dresden in zwart-wit bij Mitteldeutscher Verlag.
Dorit is stichtend lid van het Forum voor Hedendaagse Fotografie Dresden.

Alle werken van Dorit Fuhg


Waarom je kiest voor portret van een hoogland koe als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

portret van een hoogland koe van Dorit Fuhg

Koop de foto portret van een hoogland koe van Dorit Fuhg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 948
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
226,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden