tulp

van Carolien van Schie

- Werkcode: 734 466

Carolien van Schie over tulp

Een stilleven met een roze tulp en een vallend blaadje
tulp vind je in de categorieën Bloemenfoto, Fotografie, Modern stilleven, Nieuw Landelijk, Stilleven, Tulpenfoto, donker stilleven, fineartfoto, rose tulp, stilleven met bloem, stilleven met tulp, stilleven met vaas en tulp in vaas.
Carolien van Schie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carolien van Schie

Mijn naam is Carolien van Schie

Als Fine-Art fotografe heb ik een voorliefde voor stillevens en portretten.

Kenmerkend voor mijn foto's is de belichting, het zogenaamde Rembrandtlicht. Ik houd van deze sfeervolle en bijzondere lichtinval. Daarnaast gebruik ik voor mijn foto's altijd warme en natuurlijke kleuren zodat er een schilderachtig effect ontstaat.

De spulletjes die ik voor mijn foto's gebruik zoek ik voornamelijk in kringloopwinkels en op brocante markten. Hoe ouder en doorleefder ze er uit zien, hoe beter!

De achtergronden voor mijn foto's beschilder ik meestal zelf. Op die manier kan ik spelen met kleuren en texturen om het gewenste effect te bereiken.

En om mijn stillevens net wat extra's te geven kies ik er vaak voor om er een levend dier aan toe te voegen. Een echt stilleven is het dan natuurlijk niet meer, maar het maakt de foto voor mij net wat spannender.

De portretten die ik maak onderscheiden zich van een standaard portret.
Door gebruik te maken van het licht, kleding en kleur, veranderd een 'gewoon' portret in een schilderachtige foto met een geheel eigen sfeer en gevoel.

Een kunstwerkje voor aan de muur!

Alle werken van Carolien van Schie


Meer weten over Carolien van Schie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor tulp als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

tulp van Carolien van Schie

Koop de foto tulp van Carolien van Schie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 734 466
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden