tunnel

van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie

- Werkcode: 322 978

Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie over tunnel

hilversumse stationtunnel
tunnel vind je in de categorieën Artistieke vrijheid, Contrast, Digitale Kunst, Fietsen, Fotografie, Illustraties, Kleuren, Kunst, Mensen, Poster (kunst), Roltrap, Treinstations en Tunnel.
Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie

Ik ben Jiske Wijmans. Sinds een paar jaar heb ik mij vol overgave op de fotografie gestort.Ik kom uit een kunstenaarsgezin en voel mij dan ook als een vis in het water binnen de artistieke vrijheid die ik mijzelf geef.Ik geniet van de mogelijkheden die Photoshop schept en om dat te kunnen combineren met fotografie is een ware zegen.Ook vind ik zeer veel voldoening in mooie treffende portretten schieten van mens of dier, of beide.Ik heb een expositie serie @Bodyportrets waar ik de dynamisch naakte mens combineer met het krachtige water. Een sterk staaltje blootkunst was mijn bedoeling!En natuurlijk geniet ik ook enorm als ik met mijn camera buiten de studio in de natuur of op een trouwerij ben of waar dan ook waar ik de foto's mag schieten.Geen opdracht is mij te gek eigenlijk!

Alle werken van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie


Waarom je kiest voor tunnel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

tunnel van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie

Koop de illustratie tunnel van Jiske Wijmans @Artistieke Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 322 978
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
156,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden