Facebook pixel

Je eigen Werk aan de Muur shop openen


Ik wil een shop openen. Wat moet ik weten?

We hebben Werk aan de Muur gemaakt voor alle creatieven. Of je nu professioneel of als hobby met creëren bezig bent. Zolang je je werk in digitale bestanden hebt kan je bij ons aan de slag! Open een shop en begin met verkopen!

Je upload digitale bestanden in je shop. Deze bestanden worden gebruikt om de bestellingen te produceren. Dit houdt in dat je digitale bestanden aan bepaalde eisen moeten voldoen. Zie het onderdeel 'technische eisen' voor meer info hierover. Wij zorgen voor de techniek achter de shop, de betalingen, de productie en de verzending.


Wat kost een shop bij Werk aan de Muur?

Onze dienst is 100% gratis. Je kan zoveel werken in je shop aanbieden als je wilt. Enkel bij een verkoop vragen wij een deel commissie. Dit is 15% van jouw commissie. In het kort komt het er dus op neer dat wij niets verdienen zolang jouw werk niet verkocht wordt.

Zie het onderdeel 'geld verdienen' om meer te weten te komen over het verdienmodel.


Klaar om een shop te openen? Maak een account!

Registreer jezelf en je hebt gelijk een shop. We maken deze direct voor je.

Nadat je alle velden ingevuld hebt, staat je shop voor je klaar. We maken automatisch een shop voor je aan op basis van je voor- en achternaam. We sturen je door naar je dashboard en je kan gelijk van start!


Kan ik de link naar mijn shop aanpassen?

Ja dat is mogelijk. Wijzig je profiel en vul onder het veld 'shop link' een eigen naam in. Als je 'jasper' invult, dan wordt je shoplink http://jasper.werkaandemuur.nl. Speciale tekens en spaties zijn niet toegstaan.


Heb je op deze pagina gevonden waar je naar op zoek was?

Ja