Jurgen Siero profielfoto

Jurgen Siero

Twello, Nederland

Koop de werken van Jurgen Siero voor aan je muur

4 werken van Jurgen Siero. Laatste werk is toegevoegd op 21-2-2016.

Jurgen Siero, thats me... 41 jaar geleden in Twello op de wereld gekomen en waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik heb een grafische achtergrond en na bijna twintig jaar in de traditioneel grafische branche werkzaam te zijn geweest in 2011 aan de slag gegaan bij Nederlands grootste internetdrukker in de B2B markt.

Ongeveer tien jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflex en ik was meteen verko cht. Het kijken door de zoeker van mijn camera en het vastleggen van het ?moment? deed mij in een andere wereld wanen. Door mijn grafische achtergrond ben ik altijd al gefascineerd geweest voor beeld, fotografie past heel goed in dat plaatje. Zoals veel hobby?s, het begint klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Mijn eerste DSLR, een Canon EOS 400D heeft al lang het veld moeten ruimen en diverse camera?s later gebruik ik nu een Canon EOS 5D MarkII.

https://thumbs.werkaandemuur.nl/e887c37367ebbc2de3eb51121cab04ac_175x175_crop.jpg Jurgen Siero Beeldmaker Jurgen Siero Twello, Nederland,