Waterval IJsland Kirkjufell

van Jurgen Siero

- Werkcode: 183 011

Jurgen Siero over Waterval IJsland Kirkjufell

Deze prachtige minder bekende waterval ligt op een steenworp afstand van de wereldberoemde watervallen van Kirkjufell. Toch mag deze waterval er ook zijn.
Waterval IJsland Kirkjufell vind je in de categorieën Fotografie, Groen, IJsland, Landen & Reizen, Landschappen, Long exposure photography, Lucht, Nachtfotografie, Rots (steen), Water, Waterval, Zomer en Zonnewende.
Jurgen Siero profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jurgen Siero

Jurgen Siero, thats me... 41 jaar geleden in Twello op de wereld gekomen en waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik heb een grafische achtergrond en na bijna twintig jaar in de traditioneel grafische branche werkzaam te zijn geweest in 2011 aan de slag gegaan bij Nederlands grootste internetdrukker in de B2B markt.

Ongeveer tien jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflex en ik was meteen verkocht. Het kijken door de zoeker van mijn camera en het vastleggen van het ?moment? deed mij in een andere wereld wanen. Door mijn grafische achtergrond ben ik altijd al gefascineerd geweest voor beeld, fotografie past heel goed in dat plaatje. Zoals veel hobby?s, het begint klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Mijn eerste DSLR, een Canon EOS 400D heeft al lang het veld moeten ruimen en diverse camera?s later gebruik ik nu een Canon EOS 5D MarkII.

Alle werken van Jurgen Siero


Waarom je kiest voor Waterval IJsland Kirkjufell als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Waterval IJsland Kirkjufell van Jurgen Siero

Koop de foto Waterval IJsland Kirkjufell van Jurgen Siero op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 183 011
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden