Waterval IJsland Kirkjufell

Waterval IJsland Kirkjufell van Jurgen Siero

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Waterval IJsland Kirkjufell

van Jurgen Siero

Waterval IJsland Kirkjufell van Jurgen Siero

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 183011
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Deze prachtige minder bekende waterval ligt op een steenworp afstand van de wereldberoemde watervallen van Kirkjufell. Toch mag deze waterval er ook zijn.

Dit werk wordt aangeboden door Jurgen Siero

Jurgen Siero profielfotoJurgen Siero, thats me... 41 jaar geleden in Twello op de wereld gekomen en waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik heb een grafische achtergrond en na bijna twintig jaar in de traditioneel grafische branche werkzaam te zijn geweest in 2011 aan de slag gegaan bij Nederlands grootste internetdrukker in de B2B markt.

Ongeveer tien jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflex en ik was meteen verkocht. Het kijken door de zoeker van mijn camera en het vastleggen van het ?moment? deed mij in een andere wereld wanen. Door mijn grafische achtergrond ben ik altijd al gefascineerd geweest voor beeld, fotografie past heel goed in dat plaatje. Zoals veel hobby?s, het begint klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Mijn eerste DSLR, een Canon EOS 400D heeft al lang het veld moeten ruimen en diverse camera?s later gebruik ik nu een Canon EOS 5D MarkII.

Alle werken