Maori lake New Zealand

van Jurgen Siero

- Werkcode: 193 392

Jurgen Siero over Maori lake New Zealand

In het gebied Canterbury op het zuid eiland in Nieuw Zeeland licht dichtbij lake Heron twee Maori Lakes met in de skyline prachtige vers besneeuwde bergen.
Maori lake New Zealand vind je in de categorieën , Bergen, Fotografie, Landschappen, Long exposure photography, Lucht, Maori (volk), Meren, Nieuw Zeeland, Serenity, Vakantie, Zonsondergang en zuid eiland.
Jurgen Siero profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jurgen Siero

Jurgen Siero, thats me... 41 jaar geleden in Twello op de wereld gekomen en waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik heb een grafische achtergrond en na bijna twintig jaar in de traditioneel grafische branche werkzaam te zijn geweest in 2011 aan de slag gegaan bij Nederlands grootste internetdrukker in de B2B markt.

Ongeveer tien jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflex en ik was meteen verkocht. Het kijken door de zoeker van mijn camera en het vastleggen van het ?moment? deed mij in een andere wereld wanen. Door mijn grafische achtergrond ben ik altijd al gefascineerd geweest voor beeld, fotografie past heel goed in dat plaatje. Zoals veel hobby?s, het begint klein, maar is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie. Mijn eerste DSLR, een Canon EOS 400D heeft al lang het veld moeten ruimen en diverse camera?s later gebruik ik nu een Canon EOS 5D MarkII.

Alle werken van Jurgen Siero


Waarom je kiest voor Maori lake New Zealand als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Maori lake New Zealand van Jurgen Siero

Koop de foto Maori lake New Zealand van Jurgen Siero op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193 392
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden