Ralf Köhnke profielfoto

Ralf Köhnke

Olst, Nederland

Koop de werken van Ralf Köhnke voor aan je muur

34 werken van Ralf Köhnke. Laatste werk is toegevoegd op 27-2-2018.

Fotograferen in de vrije natuur is net als een mini vakantie voor mij. Tijdens het fotograferen kan ik de tijd helemaal vergeten en opgaan in mijn foto's. Fotograferen is voor mij een hobby waar ik graag meer tijd en energie in will steken. Ik hoop door verkoop van mijn foto's extra geld te kunnen verdienen om mijn equipment te kunnen verbeteren, voor nog betere foto's. Graag zie ik dan ook bestellingen te gemoet. Mijn advies zou zijn om foto's op een glade ondergrond te laten afdrukken voor de beste beleving van een foto. Bijv. via Xposer.

Foto's onder de rubriek Expositie kunnen ook zonder enkele kaders en randen besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Foto's onder de rubriek Expositie bevatten teksten en ook een weblink naar het portfolio van de fotograaf. Op wens kunnen ook deze foto's zonder de weblink en ook zonder alle andere teksten besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Het is ook mogelijk om de teksten op eigen wens aan te passen. Ook hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.    https://thumbs.werkaandemuur.nl/e18b21e554226db5a6e333098f74703c_175x175_crop.jpg Ralf Köhnke Beeldmaker Portfolio van RKPhotographics Olst, Nederland,