Twee opstijgenge witte duiven

van Ralf Köhnke

- Werkcode: 291 088

Ralf Köhnke over Twee opstijgenge witte duiven

Twee witte duiven die net zijn begonnen om weg te vliegen. Genomen op een van de eerste lentedag van dit jaar. Zij schokken door iets toen ik ze wilde fotograferen en stegen op.
Twee opstijgenge witte duiven vind je in de categorieën Dieren, Fotografie, Lichtval, Minimalisme, Nederland, Paar (getal), Scherptediepte, Slaapkamer, Vliegen, Vogels, Vreden, Wit en Zon.
Ralf Köhnke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ralf Köhnke

Fotograferen in de vrije natuur is net als een mini vakantie voor mij. Tijdens het fotograferen kan ik de tijd helemaal vergeten en opgaan in mijn foto's. Fotograferen is voor mij een hobby waar ik graag meer tijd en energie in will steken. Ik hoop door verkoop van mijn foto's extra geld te kunnen verdienen om mijn equipment te kunnen verbeteren, voor nog betere foto's. Graag zie ik dan ook bestellingen tegemoet. Mijn advies zou zijn om foto's op een glade ondergrond te laten afdrukken voor de beste beleving van een foto. Bijv. via Xposer.

Foto's onder de rubriek Expositie kunnen ook zonder enkele kaders en randen besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Foto's onder de rubriek Expositie bevatten teksten en ook een weblink naar het portfolio van de fotograaf. Op wens kunnen ook deze foto's zonder de weblink en ook zonder alle andere teksten besteld worden. Hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.
Het is ook mogelijk om de teksten op eigen wens aan te passen. Ook hiervoor graag direct contact met de verkoper opnemen.

Alle werken van Ralf Köhnke


Waarom je kiest voor Twee opstijgenge witte duiven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Twee opstijgenge witte duiven van Ralf Köhnke

Koop de foto Twee opstijgenge witte duiven van Ralf Köhnke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 291 088
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden