Tips voor Koeien als wanddecoratie

Veel Hollandser dan een stel koeien in de wei gaat het niet worden. En wat is het toch ook een prachtig beeld: De vaak zwart-witte, grote boerderijdieren in een mooi groen veld. Op de achtergrond wellicht een schuur of een rij bomen. De grove materialen van een koeienstal geven de landelijke plaat juist iets industrieels en zo passen koeienposters ook goed in industriële interieurs. Maar wat voor interieur je ook hebt, als Nederlander heb je geen excuus nodig om een vrolijke koeienkop aan de muur te hangen. Een canvas met een koe in een weiland of een poster van koeien in de wei kan altijd!

Typisch Hollands: koe kunst aan de muur

Op zoek naar een typische Hollandse wanddecoratie? In de collectie koeien van Werk aan de Muur vind je veel verschillende werken waarop de koe het middelpunt is. Kies een landelijk schilderij van een koe of een vrolijk schilderij van koeienkoppen en laat deze afdrukken op een formaat dat past bij jouw muur. Ook het materiaal kun je zelf kiezen. Ga je voor een schilderij van een koe op ArtFrame of een canvas? Tip: op dibond of HD Metal geven het werk iets moderns en stoers.

Bekijk alle materialen

Koe wanddecoratie bij vtwonen

Vtwonen stylist Frans gaat in een aflevering van Weer verliefd op je huis op bezoek bij Pauline en Leon in Bennekom! Hier combineert hij een landelijke woonstijl met een romantische en elegante touch. Daarvoor maakt Frans ook gebruik van een prachtig werk van een schotse hooglander koe.

Bekijk de make-over

Kleurrijke koe schilderijen voor een vrolijke touch

Wil jij graag je interieur opvrolijken met meer kleur? Kies dan voor de leuke kleurrijke koe schilderijen! Deze populaire koeien zit vol energie en kan mooi gecombineerd worden in een eclectisch of kleurrijk interieur. Of ben je op zoek naar een kleurrijke touch in een neutraal interieur? Dan zijn deze schilderijen ook perfect om op te hangen.

Koe schilderij in een landelijke woonstijl

Of je nou kiest voor een nieuw landelijk interieur of een klassiek landelijk interieur, de koeien schilderijen en fotografie passen er perfect bij. Een landelijke woonstijl laat het pure landleven zien op de boerderij. Koeien in de stal op behang of HD metal zorgen voor een extra stoere en rauwe look in het interieur. Maar ook kan je kiezen voor lichte kunstwerken van een koe in de sneeuw of in het grasveld bij zonsopgang. Kies dan voor zachte materialen zoals art frame of canvas. Deze zijn weer ideaal voor de modern landelijke woonstijl. Meer advies over het kiezen van het juiste materiaal? Neem dan vrijblijvend contact op met onze stylisten.

Neem contact op

Een collectie vol koeienschilderijen en koeienkoppen

Zoals een boerenstal vol staat met koeien, zo is onze koeien collectie gevuld met de meest uiteenlopende werken waarop de koe centraal staat. Klaar voor een vleugje Hollands’ glorie? Kies dan jouw favoriete koeienschilderij in onze webshop.