Vttv wvojh S17 E08 Bennekom Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Bennekom

Deze week gaat stylist Frans aan de slag met een make-over in Bennekom. Pauline en Leon zijn al 25 jaar dolgelukkig met elkaar en wonen met hun drie jongens in de ouderlijke boerderij van Leon zijn ouders. Na een flinke verbouwing waarbij er een woongedeelte voor zijn ouders is aangebouwd weten Pauline en Leon niet zo goed hoe ze de gedateerde ruimte sfeervol en naar wens krijgen. Leon houdt van een stoere landelijk stijl, terwijl Pauline liever lichte kleuren en een romantische stijl ziet. Daarnaast droomt ze van een vrouwelijke touch! Frans gaat aan de slag.

  1. MG 1020 1 kopiëren

Landelijke woonstijl met een moderne twist

Stylist Frans combineert de woonstijlen van Pauline en Leon en gaat voor een landelijke uitstraling, maar wel in een nieuw jasje. Zo gaat hij voor een mix van oude meesters met zachte kleuren en digital art. De werken komen uit de Nieuw Landelijk collectie en zijn een perfecte match tussen romantisch en stoer met een vleugje landelijk.

Ontdek de Nieuw Landelijk collectie

  1. MG 0999 1 kopiëren
  1. MG 0945 1 kopiëren
  1. MG 0849 1 kopiëren
  1. MG 1412 1 kopiëren

Zwevend effect en hoge kwaliteit

Het belangrijkste woonprobleem voor Pauline en Leon is dat zij het gevoel willen krijgen dat het hun huis is en niet dat van hun (schoon)ouders. Daarnaast vinden ze het moeilijk om er een geheel van te maken. Om een geheel te creëren kiest Frans voor alle werken voor het materiaal aluminum dibond. Het zwevende effect en de hoge kwaliteit van de prints creëeren echt het gevoel van een kunstgalerie.

Ontdek het materiaal aluminum dibond

  1. MG 0842 1 kopiëren
  1. MG 0984 1 kopiëren
  1. MG 0993 1 kopiëren

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails