header-muurbabbels

Grafische creaties van Benjamin Kamerling

Hij houdt van de stad Amsterdam, maar woont in Amersfoort. Benjamin Kamerling is de creatief achter Muurbabbels en Turning Heads en hij maakt wel heel vrolijke werken van onze hoofdstad.

Over Benjamin

In het dagelijks leven is Benjamin Visueel Communicatie Specialist bij Turning Heads. Daarnaast kan hij heerlijk koken en woont samen met zijn lieve vrouw Marije en twee zonen in Amersfoort. “Amsterdam blijft mij trekken,” begint Benjamin. “Amersfoort is ook prachtig hoor, maar commercieel gezien is dit aantrekkelijker voor de Belgische toerist. Eigenlijk zijn heel veel steden mooi, maar het mooie aan Amsterdam vind ik de vorm van de grachtengordel. Deze is zo typisch en herkenbaar.”

Marvel stijl

Ooit begon Benjamin in een Citroën HY, je weet wel, zo’n grote bus, en van hieruit verkocht hij crêpes en andere heerlijke delicatessen. Vol trots zegt hij: “dit was een van de eerste foodtrucks van Nederland!” Hij had een leuke tijd met zijn Citroën bus en de liefde voor Citroën is gebleven. Daarom heeft hij dit werk van de welbekende snoek in Marvel stijl gemaakt. Het is qua kleurstelling een rustig werk maar door de compositie toch lekker aanwezig. “Deze auto van Citroën is een echte blikvanger en net zo leuk als de Eend. Daarom is dit schilderij misschien wel een van mijn favorieten!”

Stylist Lianne over de werken van Muurbabbels Typographic Design: "Zijn plattegronden zijn tijdloos en echt super leuk!"

Uit de community

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails