Craft Header Werkkopen

Collecties

Betaalbare unieke kunstwerken, voor jouw lege muren
Thuis is voor iedereen de meest belangrijke plek in ons leven. Je kan je hier even lekker terugtrekken, met een joggingbroek op de bank relaxen en ook gezellig dineren met je vrienden en familie. Je interieur past bij jou en daar hoort een geweldig kunstwerk bij, vinden wij!

  1. 2265987 Klantfoto

Het perfecte kunstwerk

Lege muren zien wij als een grote kans. Want met een passend kunstwerk kun je van je interieur een match made in heaven maken. Een kunstwerk dat echt bij je past, geeft een goed gevoel en zorgt dat je er eindeloos naar kunt kijken. Dat is pas lekker thuis zijn! We helpen je graag op weg bij het vinden van het perfecte kunstwerk. Al onze materialen zijn namelijk van een kwaliteit die jarenlang meegaat, en da's wel zo prettig. Twijfel je over over de maat of ben je gebonden aan een bepaald budget? Laat het ons weten en we helpen je in no time uit de brand!

Veel gestelde vragen over onze collecties

Onze stylisten kennen de collectie door en door. Dus neem contact met ons op en wij helpen je graag! Stuur hier onze stylisten een bericht en ontvang gratis advies op maat.

Jazeker. Ben je op zoek naar een werk voor je badkamer, kantoor of kinderkamer? Bekijk hier alle kamer collecties.

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails