Jumbotron top new artist 2022

Top nieuwe beeldmakers van 2022

2022 was een kleurrijk creatief jaar met veel nieuwe mooie kunstwerken van bijzondere makers. Dit jaar hebben weer veel nieuwe makers zich aangemeld. In deze blog nemen we je mee langs de meest succesvolle nieuwe kunstenaars. Benieuwd geworden? Bekijk hier de top 3.

1. Julieduke

De moderne kleurrijke schilderijen van Julieduke trekken meteen de aandacht! Zinah Zumorito is een succesvolle opkomende hedendaagse Duitse kunstenaar. Zij maakt nieuwe popart schilderijen en installaties met urban - en streetart invloeden. Voor haar kunstwerken gebruikt ze alle soorten media, waaronder acrylverf, spuitverf, stripboeken, tijdschriften, markers, interactief gereedschap en computertechnieken. Ben je op zoek naar een opvallen statement aan de muur waar je niet omheen kan? Neem dan een kijkje bij het werk van Julieduke!

Ga naar de shop van Julieduke

2. Ana Rut Bre

Het kleurrijke en minimalistische werk van Ana Rut Bre is heel divers. Als grafisch ontwerper werkt en woont zij in de romantische Duitse rijn vallei. Ze maakt haar werk met een combinatie van analoge en digitale media. Haar werken staan mooi in een vintage inrichting. Ze maakt gebruik van kleuren en patronen uit de jaren '70. Benieuwd geworden of haar kunst bij jouw past?

Bekijk de shop van Ana Rut Bre

3. Renee Klein

De prachtige verstilde foto's van bloemen, die Renee maakt, zijn echte klassiekers. De dynamische foto's tonen de schoonheid van de natuur en passen in veel verschillende interieurs.

Renee klein heeft na haar carrière als fotomodel de rollen omgedraaid en zo staat zij sinds 2010 als fotograaf achter de lens in plaats van ervoor. Haar werken van bloemen en stillevens lijken op de schilderijen van oude meesters. Zij weet met haar compositorische kwaliteiten en oog voor detail de ons omringende werkelijkheid een bijzonder karakter mee te geven.

Bekijk alle werken van Renee

  1. Tulpen
    van Renee Klein

  1. Helleborus
    van Renee Klein

  1. Pioenroos
    van Renee Klein

Ben jij benieuwd geworden naar alle makers?

Ontdek meer beeldmakers

Uit de community