Vttv wvojh S16 E07 Oss Header 1250x645px

Weer verliefd make-over in Oss

Al ruim 17 jaar wonen de excentrieke Bas en bescheiden Eddie in Oss. In zowel smaak als persoonlijkheid is het koppel tegenovergesteld. Tijdens de jaren dat ze er wonen hebben ze al veel geprobeerd met het interieur en hierdoor zijn de smaken zichtbaar verdeeld. Boven is het rustig en meer de stijl van Eddie. Beneden is het kleurrijk met veel accessoires en is het meer de stijl van Bas. Het grote probleem van dit koppel: hoe verbind je twee verdiepingen met elkaar, waarbij beide stijlen in elkaar overvloeien? Marianne gaat helpen om het koppel weer verliefd op hun huis te laten worden.

  1. Afl 7 Oss NA 045

Alles behalve standaard

Als het aan Bas ligt is alles in huis kleurrijk en dan het liefst in neon. Maar blauw en geel vindt hij ook heel mooi. Hij houdt ervan als items eruit springen, bijvoorbeeld een muur, stoel of trap. Maar dat is niet de stijl van Eddie. Zijn motto: ‘less is more’. Hij houdt van rustige kleuren en in het huis mogen wel grote meubels staan. Er mag kleur gebruikt worden, maar dan wel in rustige en lichte tinten, zodat alles in harmonie blijft. Marianne heeft ervoor gekozen om voor een sfeer te gaan die je in hotels ook tegenkomt. Een gedurfde basis, met hier en daar een eye-catcher. Alles bij elkaar oogt het chique en dat is precies de look die de mannen voor ogen hadden.

Bekijk de Oude Meesters Collectie

  1. Afl 7 Oss NA 039
  1. Afl 7 Oss NA 035
  1. Afl 7 Oss NA 046
  1. Afl 7 Oss Verasol 035

Modern en verfijnd

De overeenkomst die Marianne tussen Bas en Eddie gevonden heeft: ronde vormen. De kunstwerken die ze heeft uitgekozen sluiten hierop aan. Ze heeft gekozen voor rustige schilderijen die contrasteren op de muren in de woning. Ook hangen er drie Oude Meesters in de woning, dit geeft de chique hotelsfeer waar dit koppel van houdt. De werken die binnen hangen zijn gedrukt op Aluminium, ook wel bekend als dibond. Dit is het materiaal dat je kiest als je het beste van het beste wilt hebben. Als je wel eens in een fotomuseum bent geweest, dan heb je aluminium van dichtbij gezien. Dit materiaal sluit perfect aan op de chique stijl waar het koppel van houdt.

Bekijk de moderne vormen en lijnen collectie

  1. Afl 7 Oss Verasol 016
  1. Afl 7 Oss Verasol 020
  1. Afl 7 Oss Verasol 033

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bekijk onze 10 jaar acties

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails