Vttv wvojh S17 E12 Lisse Header 1250x645px

Weer verliefd op je huis make-over in Lisse

Deze week gaat stylist Fietje aan de slag bij Judith en Roy in Lisse. Het stel is al 15 jaar samen en wonen sinds 8 jaar in een jaren ‘30 huis. Toen ze in hun huis trokken hebben ze van alles verbouwd maar beneden lijkt er maar geen einde aan te komen en krijgen ze de basis niet zoals zij graag zouden willen zien. De keuken is gedateerd en de grenen vloer is al 3 keer van een andere kleur voorzien. Omdat ze er qua smaak niet uitkomen is hun compromis nu wit met grijs, maar hier gaat Fietje uiteraard verandering in brengen!

  1. Afl 12 Lisse LR 014 1

Beach vibes in Lisse

Sinds 3 jaar zijn Roy en Judith getrouwd op hun geliefde eiland Vlieland. Ze komen hier graag met hun gezin en vrienden om van hun vakantie te genieten. Die beach vibes in huis ziet vooral Judith erg zitten. Ze is namelijk echt een strandmens en als kind was ze altijd al op het strand te vinden. Judith houdt van de warme kleuren, licht houten elementen en zachte stoffen. Wil je ook de beach vibes in jouw interieur toepassen?

Ontdek de 5 tips van onze stylisten

  1. Afl 12 Lisse LR 011
  1. Afl 12 Lisse LR 007
  1. Afl 12 Lisse LR 014
  1. Afl 12 Lisse LR 040

Klassieke kunstwerken op canvas

Roy is meer fan van stoer, landelijk en industrieel. Liefst donkere kleuren met natuurlijke, houten materialen. Op de 2D moodboards die het stel heeft gemaakt viel het Fietje direct al op dat beide een aantal oude meesters uit een strand thema op hadden geplakt. Fietje heeft deze werken een moderne uitstraling gegeven door voor het materiaal canvas met naturel baklijst te gaan. Door de baklijst krijgen de klassieke werken wat meer body en de houten tint van de baklijst komt terug in de rest van de make-over.

Ontdek de Oude Meesters collectie

  1. Afl 12 Lisse LR 017
  1. Afl 12 Lisse LR 019
  1. Afl 12 Lisse LR 041

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails