Vttv wvojh S19 E01 Groot Ammers Vierkant 1080x1080pxlogo

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Groot-Ammers

Mix van Soft Modern en Engelse cottage

De make-over van deze week vindt plaats in Groot-Ammers. Gerlinda en Sanne kennen elkaar al vijfentwintig jaar, maar de vonk sloeg vijftien jaar geleden over. Ze wonen samen met hun drie pubers in een unieke, vrijstaande woning. Waar Sanne van een strak en opgeruimd interieur houdt, wil Gerlinda zich wanen in een Engelse cottage vol planten en printjes, maar tegelijkertijd wordt ze ook heel onrustig van haar eigen stijl. De hoogste tijd voor Marianne om het koppel te helpen!

  1. 72 WVOJH Groot Ammers

Mix van Soft Modern en Engelse cottage

Sanne houdt van Soft Modern, waar alles opgeruimd is en een mix is tussen strakke en organische vormen. Maar daarnaast waardeert ze ook donkere elementen, bijvoorbeeld zwarte of donkere accessoires en weinig tierelantijntjes. De smaak van Gerlinda is divers en gaat alle kanten op. Van Engelse cottage met planten, klassieke en antieke items tot urban jungle. Voor beide heeft Marianne een passend kunstwerk uitgekozen. Een botanisch kunstwerk met meer gelaagdheid voor Gerlinda en een kunstwerk met een combinatie van strakke en ronde vormen voor Sanne. Marianne: “Voor beide kunstwerken heb ik canvas als materiaal gekozen. Voor Gerlinda de zwarte variant die een klassiekere uitstraling geeft en voor Sanne een naturel baklijst. Die past perfect bij het werk!”

  1. 43 WVOJH Groot Ammers kopie
  1. 53 WVOJH Groot Ammers
  1. 73 WVOJH Groot Ammers

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks