Vttv wvojh S19 E08 Vlijmen Vierkant 1080x1080px

Weer verliefd op je Huis
Make-over in Vlijmen

Met statements boven de bank

De make-over van deze week vindt plaats in Vlijmen. Caren en Roy wonen samen met hun 3 kinderen en hebben 6 jaar geleden het huis laten bouwen. Over de basis van het huis is het stel tevreden, maar over de inrichting zijn ze beide niet te spreken. Aan stylist Frans de taak om van het huis een warm thuis te maken voor Caren en Roy en de kinderen.

  1. Afl 8 Vlijmen LR 025

Statements boven de bank

Waar Caren houdt van klassiek bloementjes behang is Roy meer van een hotel chique man cave. Frans combineert de woonstijlen van het stel en gaat voor drie kunstwerken boven de bank. Het materiaal dat Frans heeft gekozen is aluminium dibond en door de matte afwerking past dit perfect bij Roy. De portretten met bloemen passen dan weer perfect bij de woonstijl van Caren, maar zijn niet te tuttig en zijn flinke statements. Ook iets wat Roy kan waarderen! De drie kunstwerken zijn gemaakt door Marja van den Hurk. Zij maakt graag kunstwerken met een knipoog en daar zijn deze drie werken een goed voorbeeld van. Benieuwd naar alle werken van Marja?

Ontdek alle werken van Marja van den Hurk

  1. Afl 8 Vlijmen LR 019
  1. Afl 8 Vlijmen LR 024
  1. Afl 8 Vlijmen LR 022

Shop the look

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Samen met jou gaan we ontdekken welke kunst past aan jouw lege muren.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Bekijk meer vtwonen make-overs

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks