11.000 Lampionnen voor KWF Lunteren 2017

11.000 Lampionnen voor KWF Lunteren 2017 van Wilbert Van Veldhuizen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 336171

11.000 Lampionnen voor KWF Lunteren 2017 van Wilbert Van Veldhuizen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!
11.000 Lampionnen voor KWF Lunteren 2017 van Wilbert Van Veldhuizen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

EREN Het waait, de ondergrond is modderig en de regen voelt aan als ijspegels. Het weerhoudt het Koningin Wilhelminafonds (KWF) er vrijdagavond niet van om het middelpunt van Nederland in Lunteren te verlichten met meer dan 11.000 lampions.

KWF Kankerbestrijding vraagt op deze manier aandacht voor iedereen die met kanker te maken heeft. Online kon iedereen voor een geliefde een lampion kopen.

De naam van die persoon wordt met de hand op het lantaarntje geschreven. De opbrengst gaat naar kankeronderzoek. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker, waardoor iedereen er direct of indirect mee te maken krijgt. De lampionnenactie is georganiseerd om steun te bieden tijdens de feestdagen of om een dierbare te herdenken.

De lampionnen zitten vast aan de structuur van het hart, de lampjes werken op batterijen en gaan zodoende niet uit door de regen. Jaqueline van de Pol uit Ede verloor in oktober haar in Spanje wonende nicht Marion aan de ziekte kanker. Ze is er bij op de Goudsberg in Lunteren, als het immense hart vorm krijgt. Net als Marion's dochter Lisa, die uit Spanje is overgekomen. ,,Ongekend wat dit met je doet. Ik zie hier met hoeveel lotgenoten we zijn. Dit sterkt me in het gevoel dat ik niet alleen ben'', zegt ze. ,,Ik zou willen dat ik een grote megafoon heb, waarmee ik heel de wereld zou kunnen laten weten hoeveel steun er nog nodig is. We zijn er nog lang niet.''

Tijdens de bijeenkomst op de Goudsberg was er ook een optreden van de Edese zangeres Irma Dee e

Over Wilbert Van Veldhuizen

Wilbert Van Veldhuizen profielfotoHoi! Welkom in mijn webshop. Vele objecten heb ik al gefotografeerd. Ik hou ervan om soms spectaculaire dingen te fotograferen. En soms alledaagse dingen. Voor ieder wat wils dus. In de komende maanden hoop ik steeds meer foto's te uploaden. Vanuit hier kan u iedere foto die u ziet bestellen in verschillende materialen en maten. De bestel menu's zijn eenvoudig en levering binnen Nederland is gratis. Ik plaats op deze site alleen foto's die ik echt geschikt vind voor aan de muur. Ik Zeg Kopen!!

Alle werken