Abstract werk  17 Juli 2017

Abstract werk 17 Juli 2017 van Steve Van Hoyweghen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Abstract werk 17 Juli 2017

van Steve Van Hoyweghen

Abstract werk 17 Juli 2017 van Steve Van Hoyweghen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 314158

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 77 gratis verzending!

Omschrijving

Zeer decoratief abstract werk gebaseerd op een door mij gemaakte architectuurfoto uit Rijsel. Dit werk kan zeer groot afgedrukt worden vanwege 5000 x 5000 pixels tot 200 cm op 200 cm en groter zonder kwaliteitsverlies.

De originele foto is bewerkt met zelf aangepaste open source software dat onder meer gebruik maakt van een stereografische projectie . De afwerking is gebeurd met behulp van Photoshop.

Dit werk wordt aangeboden door Steve Van Hoyweghen

Steve Van Hoyweghen profielfotoIk ben Steve Van Hoyweghen, een Belgische fotograaf. Fotografie en fotomanipulaties zijn mijn gereedschappen. Maar het is de uitdaging, de creativiteit, het idee, 'stelen met trots', of gewoon het 'gelukkig toeval' dat echt vorm geeft aan mijn beelden. Dit is voor mij een uitdagende ontdekkingstocht sinds jaren. Ik ben geen professionele fotograaf, dus heb ik alle vrijheid om mij te concentreren op de dingen die mij echt aanspreken. Ik heb een brede interesse qua onderwerpen. Maar ik concentreer me voornamelijk op conceptuele stillevens, reisfotografie, fotomanipulatie, stedelijke en architectonische onderwerpen.

Alle werken