Abstract werk 17 Juli 2017

van Steve Van Hoyweghen

- Werkcode: 314 158

Steve Van Hoyweghen over Abstract werk 17 Juli 2017

Zeer decoratief abstract werk gebaseerd op een door mij gemaakte architectuurfoto uit Rijsel. Dit werk kan zeer groot afgedrukt worden vanwege 5000 x 5000 pixels tot 200 cm op 200 cm en groter zonder kwaliteitsverlies.

De originele foto is bewerkt met zelf aangepaste open source software dat onder meer gebruik maakt van een stereografische projectie . De afwerking is gebeurd met behulp van Photoshop.
Abstract werk 17 Juli 2017 vind je in de categorieën Abstract, Architectuur, Computer, Conceptuele kunst, Cyaan, Digitale Kunst, Draaikolk, Fotografie, Frankrijk, Graphics, Minimalisme, Modern en Slaapkamer.
Steve Van Hoyweghen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Steve Van Hoyweghen

Ik ben Steve Van Hoyweghen, een Belgische fotograaf. Fotografie en fotomanipulaties zijn mijn gereedschappen. Maar het is de uitdaging, de creativiteit, het idee, 'stelen met trots', of gewoon het 'gelukkig toeval' dat echt vorm geeft aan mijn beelden. Dit is voor mij een uitdagende ontdekkingstocht sinds jaren. Ik ben geen professionele fotograaf, dus heb ik alle vrijheid om mij te concentreren op de dingen die mij echt aanspreken. Ik heb een brede interesse qua onderwerpen. Maar ik concentreer me voornamelijk op conceptuele stillevens, reisfotografie, fotomanipulatie, stedelijke en architectonische onderwerpen.

Alle werken van Steve Van Hoyweghen


Waarom je kiest voor Abstract werk 17 Juli 2017 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Abstract werk 17 Juli 2017 van Steve Van Hoyweghen

Koop dit digital art werk Abstract werk 17 Juli 2017 van Steve Van Hoyweghen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 314 158
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden