Akelei in de knop

Akelei in de knop van René Vos

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Akelei in de knop van René Vos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 49443
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Deze bekende tuinplanten vormen een geslacht van polvormende en kortlevende vaste planten, welke inheems zijn in Europa, Azië en Noord - Amerika.

De planten worden geteeld om hun gespoorde, klokvormige, soms gevulde bloemen in diverse kleuren met varenachtig loof.

De bloei van akelei strekt zich uit van het voorjaar tot het begin van de zomer. De planten leven doorgaans 3 à 4 jaar, daarna sterven ze af. Maar geen nood de akelei zaait zich rijkelijk uit en kruist onderling erg gemakkelijk, wat soms verrassende resultaten tot gevolg kan hebben.

Over René Vos

René Vos profielfotoMijn naam is René Vos. Geboren in 1966 in Drenthe en nu woon ik in Almere.Natuurfotografie is mijn passie. Alle facetten van deze vorm van fotografie hebben mijn belangstelling. Dieren, landschappen en planten zijn voor mij dankbare onderwerpen om vast te leggen. Voor mij is het vastleggen van een soort niet het belangrijkste. Ik zoek sfeer en spanning in mijn foto?s. Dat lukt de ene keer natuurlijk beter dan de andere, maar is wel altijd mijn bedoeling. Ik ben vaak te vinden in de Oostvaardersplassen en de andere natuurgebieden van Flevoland. Daarnaast is ook het Gooi en de Veluwe een regelmatige bestemming.

Alle werken