Amsterdam Groenburgwal met Zuiderkerk

Amsterdam Groenburgwal met Zuiderkerk van Xlix Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 36718

Amsterdam Groenburgwal met Zuiderkerk van Xlix Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
132 gratis verzending!
Amsterdam Groenburgwal met Zuiderkerk van Xlix Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Typisch Amsterdams stadsgezicht bij nacht. Dit is de Groenburgwal bij sfeervol lantaarnlicht met de verlichte Zuiderkerk afstekend tegen de avondlucht. De verlichte toren reflecteert in het water van de gracht. Dit is Amsterdam zoals iedereen het graag ziet.

Typical Amsterdam cityscape at night. This is the Groenburgwal at atmospheric lantern light with illuminated Zuiderkerk silhouetted against the evening sky. The illuminated tower reflects in the water of the canal. This is Amsterdam as everyone likes to see.

Over Xlix Fotografie

Xlix Fotografie profielfotoSterke voorkeur voor betekenisvolle, sprekende foto's. Er moet dus liefst een verhaal in zitten, een statement gemaakt worden, vragen opgeworpen worden of een sfeer geschetst worden.
Een deel van mijn werk zou je Magisch Realisme kunnen noemen zoals we dat ook kennen uit literatuur en schilderkunst. Dit is een lichte vorm van surrealisme waarbij realiteit en fictie naadloos in elkaar overlopen. De kijker wordt op het verkeerde been gezet door vervreemdende beelden; enerzijds niet onmogelijk maar anderzijds toch ook niet zoals je zou verwachten.

Alle werken