Amsterdam Keizersgracht Reguliersgracht

van Xlix Fotografie

- Werkcode: 36 719

Xlix Fotografie over Amsterdam Keizersgracht Reguliersgracht

Typisch Amsterdams stadsgezicht bij nacht. Dit is de Keizersgracht waar deze kruist met de Reguliersgracht. De donkerblauwe avondlucht reflecteert prachtig in het water van de gracht, net als de sfeervol verlichte bogen van de bruggen. Dit is een van de bekendste sfeervolste plekken in Amsterdam!

Typical Amsterdam cityscape at night. This is the Keizersgracht where it intersects with the Reguliersgracht. The dark blue evening sky and the sofly lit arches of the bridges reflect beautifully in the water of the canal. This is one of the most famous spots in Amsterdam!
Amsterdam Keizersgracht Reguliersgracht vind je in de categorieën Amsterdam, Amsterdamse grachten, Avond, Fotografie, Gracht, Keizersgracht, Lucht, Nachtfotografie, Nederland, Reflectie, Reguliersgracht, Sfeer, Sprookjes, Wolken, Woonstijl Romantisch, Zonsondergang en feeeriek.
Xlix Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Xlix Fotografie

Sterke voorkeur voor betekenisvolle, sprekende foto's. Er moet dus liefst een verhaal in zitten, een statement gemaakt worden, vragen opgeworpen worden of een sfeer geschetst worden.
Een deel van mijn werk zou je Magisch Realisme kunnen noemen zoals we dat ook kennen uit literatuur en schilderkunst. Dit is een lichte vorm van surrealisme waarbij realiteit en fictie naadloos in elkaar overlopen. De kijker wordt op het verkeerde been gezet door vervreemdende beelden; enerzijds niet onmogelijk maar anderzijds toch ook niet zoals je zou verwachten.

Alle werken van Xlix Fotografie


Waarom je kiest voor Amsterdam Keizersgracht Reguliersgracht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Amsterdam Keizersgracht Reguliersgracht van Xlix Fotografie

Koop de foto Amsterdam Keizersgracht Reguliersgracht van Xlix Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 36 719
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.