Amsterdam Keizersgracht Reguliersgracht

Amsterdam Keizersgracht Reguliersgracht van Xlix Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Amsterdam Keizersgracht Reguliersgracht

van Xlix Fotografie

Amsterdam Keizersgracht Reguliersgracht van Xlix Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 36719
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Typisch Amsterdams stadsgezicht bij nacht. Dit is de Keizersgracht waar deze kruist met de Reguliersgracht. De donkerblauwe avondlucht reflecteert prachtig in het water van de gracht, net als de sfeervol verlichte bogen van de bruggen. Dit is een van de bekendste sfeervolste plekken in Amsterdam!

Typical Amsterdam cityscape at night. This is the Keizersgracht where it intersects with the Reguliersgracht. The dark blue evening sky and the sofly lit arches of the bridges reflect beautifully in the water of the canal. This is one of the most famous spots in Amsterdam!

Dit werk wordt aangeboden door Xlix Fotografie

Xlix Fotografie profielfotoSterke voorkeur voor betekenisvolle, sprekende foto's. Er moet dus liefst een verhaal in zitten, een statement gemaakt worden, vragen opgeworpen worden of een sfeer geschetst worden.
Een deel van mijn werk zou je Magisch Realisme kunnen noemen zoals we dat ook kennen uit literatuur en schilderkunst. Dit is een lichte vorm van surrealisme waarbij realiteit en fictie naadloos in elkaar overlopen. De kijker wordt op het verkeerde been gezet door vervreemdende beelden; enerzijds niet onmogelijk maar anderzijds toch ook niet zoals je zou verwachten.

Alle werken