Here is the news, Prague 1987

van Xlix Fotografie

- Werkcode: 112745

Xlix Fotografie over Here is the news, Prague 1987

Uit de serie "verholen verhalen". Een achteloze krantenlezer gaat op in het nieuws van de dag, zich onbewust van de monumentale wereld om hem heen.
Here is the news, Prague 1987 vind je in de categorieën Contemporary, Digital Art, Fotografie, Modern, Praag, Surrealisme en Urban / Street.
Xlix Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Xlix Fotografie

Sterke voorkeur voor betekenisvolle, sprekende foto's. Er moet dus liefst een verhaal in zitten, een statement gemaakt worden, vragen opgeworpen worden of een sfeer geschetst worden.
Een deel van mijn werk zou je Magisch Realisme kunnen noemen zoals we dat ook kennen uit literatuur en schilderkunst. Dit is een lichte vorm van surrealisme waarbij realiteit en fictie naadloos in elkaar overlopen. De kijker wordt op het verkeerde been gezet door vervreemdende beelden; enerzijds niet onmogelijk maar anderzijds toch ook niet zoals je zou verwachten.

Alle werken van Xlix Fotografie


Waarom je kiest voor Here is the news, Prague 1987 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Here is the news, Prague 1987 van Xlix Fotografie

Koop dit digital art werk Here is the news, Prague 1987 van Xlix Fotografie als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 112745
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.