Antelope Canyon VIII

Antelope Canyon VIII van Frank Lenaerts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 65608

Antelope Canyon VIII van Frank Lenaerts

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

In de Verenigde Staten met name in de staat Arizona nabij het dorpje Page, vind je twee slot canyons terug. Namelijk Lower Antelope Canyon en Upper Antelope Canyon. In tegenstelling tot het massatoerisme die de Upper variant bezoekt, is de Lower veel rustiger en avontuurlijker. Door de smalle opening in het plafond, gecombineerd met het tijdstip van de dag krijg je op de rotsen verschillende kleurschakeringen. Als fotograaf zou je hier uren kunnen rondlopen, om de ene abstracte foto na de andere te maken. Deze foto's zijn genomen in het jaar 2010, als onderdeel van een grote USA West Kust reis.

Vergeet ook niet een kijkje te nemen naar de andere foto's binnen mijn Antelope Canyon reeks. Je vindt ze terug onder het desbetreffende album.

Over Frank Lenaerts

Verslaafd aan alles wat met fotografie te maken heeft; ondertussen toch al bijna 10 jaar. Foto's zijn naar mijn mening de mooiste souvenirs die je kan meebrengen van een vakantie of uitstap. En op deze manier hoop ik dan ook mijn herinneringen te delen met jou.Onlangs heb ik ook een persoonlijke website en, wanneer ik tijd heb, probeer ik de beste foto's uit mijn archief van toen af te werken en online te plaatsen. Mondjesmaat zullen deze foto's ook hier beschikbaar worden. Moest je een foto van mij tegenkomen die je graag tegen je muur wil, geef me dan zeker een seintje. Het makkelijkste kan je me contacteren via het contactformulier op mijn website. Je vindt de link hier op mijn profiel.Alleszins bedankt om hier een kijkje te nemen!

Alle werken