Binnenvallende lichtstraal in Antelope Canyon

Binnenvallende lichtstraal in Antelope Canyon van Frank Lenaerts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 65610

Binnenvallende lichtstraal in Antelope Canyon van Frank Lenaerts

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

In de Verenigde Staten met name in de staat Arizona nabij het dorpje Page, vind je twee slot canyons terug. Namelijk Lower Antelope Canyon en Upper Antelope Canyon. In tegenstelling tot het massatoerisme die de Upper variant bezoekt, is de Lower veel rustiger en avontuurlijker. Door de smalle opening in het plafond, gecombineerd met het tijdstip van de dag krijg je op de rotsen verschillende kleurschakeringen. Als fotograaf zou je hier uren kunnen rondlopen, om de ene abstracte foto na de andere te maken. Deze foto's zijn genomen in het jaar 2010, als onderdeel van een grote USA West Kust reis.

Vergeet ook niet een kijkje te nemen naar de andere foto's binnen mijn Antelope Canyon reeks. Je vindt ze terug onder het desbetreffende album.

Over Frank Lenaerts

Ik geef eerlijk toe dat ik laatste tijd niet zo gek veel tijd meer heb om te fotograferen. Maar van zodra ik ergens een moment zie, of tijdens de vakantie, zal ik niet aarzelen om mijn (veel te zware) fotorugzak mee te nemen! Foto's zijn naar mijn mening de mooiste souvenirs die je kan meebrengen van een uitje of een reis. Op deze manier hoop ik dan ook deze herinneringen met jou te delen! Bedankt om een kijkje te nemen naar m'n foto's!

Alle werken