Avond in Dordrecht

van Frans Blok

- Werkcode: 285 013

Frans Blok over Avond in Dordrecht

Een lente-avond op de Voorstraathaven in de oude binnenstad van Dordrecht. De foto is genomen laag boven het rimpelloze water. De panden links, direct aan het water, worden beschenen door het licht van een vuurrode zonsondergang; rechts voegen de bomen en de kadebegroeiing wat groen aan het kleurenpalet toe.
Avond in Dordrecht vind je in de categorieën Avond, Bruggen, Contemporary, Dordrecht, Fotografie, Gouden uur, Gracht, Havens, Kade, Spiegeling (meetkunde), Steden en Zonsondergang.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Avond in Dordrecht als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Avond in Dordrecht van Frans Blok

Koop de foto Avond in Dordrecht van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 285 013
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
168,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden